PREBUDENIE PO SPÁNKU ALEBO ÚPRIMNOSŤ NADOVŠETKO

Pozdravujem Vás ženy, Hviezdy

pod dlhom zimnom spánku . (Teraz myslím ten môj a seba)

Blíži sa postupne čas Vianoc, čas kedy reflektujeme a pozeráme sa spätne. A tak aj ja reflektujem. A úprimne možno budete prekvapené tým čo poviem, ale chcem byť úprimná. Tento rok sa nie je čím chváliť aspoň z mojej strany. Aj keď možno niekto iný by to tak nenazval.

Tento rok som, „krvácala“ v mnohých oblastiach. A cítila som ako keby istá časť zomierala a rodila sa nová. Ako keby už tu nebola tá akčná, šialená Helena, ktorá išla na výkon na výsledky. Určité obdobie tú bola neistota, prokrastinácia a dokonca stagnácia a ticho, zmätok. Aj keď som sa snažila tvoriť tak to nešlo..

Dlho som premýšľala či Vám to napíšem, či Vám to poviem, ale myslím si, že Vám to dlžím. Nakoľko mi mnohé píšete aká som, ako Vás motivujem, inšpirujem.

Pýtate kedy bude tréning, kedy bude ďalší program kedy otvorím Mastermind…

Tento rok bol veľký učiteľ. A ukázal, že potrebujem a chcem robiť veci, programy, produkty, projekty ktoré sú v súlade so mnou a s mojimi hodnotami. A nie proti nim. Pretože keď som išla do spoluprác, ktoré neboli totálne v súlade so mnou a s mojimi hodnotami, ale chcela som pomôcť tak mi to život natrel. Makala som, vybavila nemožné, zariadila čo iní nie. A i tak sa všetko otočilo proti mne a veľmi som zahučala nielen po finančnej stránke…

A prečo Vám to píšem? Lebo všetci sme len ľudia a máme právo robiť chyby… Nie sme stroje, a nemusíme pracovať len na výkon a dosiahnutie cieľov. Ale práve naopak keď si dovolíme byť zraniteľní môže prísť liečenie a riešenie.

Život je múdry. Ak idete proti sebe aj keď s dobrým úmyslom v čase sa to otočí, prípadne dostanete lekciu od života. Ak ste bystrí bude to len letmá facka, no ak ste tvrdohlavý jedinec ako ja, tak to môže byť ako zrážka s kamiónom. Takže bol to rok kedy som ľahšia cca o viac ako 100.000eur, a o pár ľudí. A skoro som opäť kvôli nasadeniu pre druhých, prišla o to najcennejšie a to seba, a svoje zdravie a o to čo som roky budovala. Čoho výsledkom bolo, že prvý krát som nič nevytvorila žiadny program v rámci seba, svojej značky ( lebo som nemala energiu, chuť )a aj to čo som mala som zrušila, pozastavila a minimalizovala. To je tak ak vaša energia, focus ide nesprávnym smerom.

A čo tým chcem povedať.

Že niekedy aj malinké vychýlenie môže spôsobiť veľkú zrážku, zemetrasenie. No či bude fatálne o tom rozhodujete vy. Aj keď to bol krvavý rok o veľa som prišla, neprišla som o nič čo by sa nedalo nahradiť a vybudovať znova. A hlavne neprišla som o VIERU. Ale práve naopak zosilnila. Viera v seba, vo svoje schopnosti, v dobrý vyšší zámer a vo vieru, že všetko sa deje len v to najlepšie dobro, a že aj toto čo sa udialo je v podstate pre mňa zázrak.

Možno nerozumiete a hovoríte si čo to vravím. No všetko zlé je na niečo dobré. Keby nebola tá bolesť, tá strata, tá prokrastinácia nikdy by som tak veľmi nechcela vidieť a opäť zažiť svetlo. Ak by som neuletela na projektoch a ľuďoch tak by som sa nikdy nevrátila tak hlboko ku koreňom a hodnotám a tomu čo je podstatné. Nevytriedila svoje okolie, vzťahy a nepovedala dosť. Keby viera nebola to posledné čo mi zostalo tak nestretnem dnes môjho partnera a nie som šťastná ako blcha. ( Ten príbeh Vám čoskoro rozpoviem lebo je úplne zázračný a je totálne o odovzdaní sa vo vyšší zámer )

No, ale nech sa dostanem k podstate. Čo tým chcem všetkým povedať? Že ak budete reflektovať, nepreklínajte, nenadávajte na bolesť, na chyby a na to čo sa Vám nepodarilo no skúste to inak. Skúste sa na to pozrieť z inej optiky. Ako na zázrak . Áno počujete správne ten hurikán čo Vám rozbil auto alebo dom, vzťah skúste vidieť ako dar, zázrak a skúste sa spýtať čo mi to na druhej strane mohlo priniesť/ čo mi to prinieslo? Čo mi to ukázalo? Dalo? Čo ma to naučilo? A garantujem Vám, že nájdete tam to dobré, nájdete tam tú lekciu, nájdete to posolstvo. Stačí len chcieť, stačí len vidieť.

Otázka je či si to dovolíte.

Ja Vám držím palce aby ste si to dovolili.

Pretože život nie je len o tom, že sa darí, že je žatva. Život je aj o tom keď Vám vašu úrodu zničí hurikán alebo povodeň, či požiar. Ako budete reagovať. A či si poviete, že je koniec, že život je proti Vám alebo uvidíte priestor na nové, lepšie, silnejšie. Život je sínusoida.

Raz si hore, raz dole. Tak to príjmy, nebojuj a nauč sa to využívať vo svoj prospech.

Lebo je to krásne. Lebo je to liečivé.

Let‘s go, let‘s shine. 🌟
Vaša Heli.

Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobné údaje budú použité len pre účely zodpovedania vášho dotazu.